Jednoduché a účinné řešení na oteklá víčka

S opuchlými očními víčky se více či méně často setkává každý z nás. Ať už se jedná o oteklá víčka po ránu, následek pláče, alergie či například pobytu v klimatizované místnosti, jde o nežádoucí fyziologický projev, který bychom rádi potlačili a získali zpět krásné oční okolí a jasný pohled. Připravili jsme pro vás několik tipů, které vám pomohou se nateklých očních víček zbavit.

Současně je ovšem potřeba upozornit, že oteklá víčka mohou být také důsledkem zdravotního problému, např. syndromu suchého oka. V takovém případě je nutné navštívit oftalmologa (očního lékaře), který vám doporučí vhodnou léčbu.

Jak se zbavit opuchlých očních víček

Pokud vaše oteklá víčka nesouvisí se zdravotními potížemi, můžete vyzkoušet některý z následujících způsobů, které pomáhají otoky potlačit:

  • Pravidelný pitný režim: napuchlá víčka mohou souviset se zadržováním vody v těle. Dostatečný pitný režim posílí funkci ledvin a sníží množství zadržované vody. Za tímto účelem byste také měli snížit konzumaci kávy, černého a zeleného čaje.
  • Vyhledávejte chlad: spěte v dobře větrané místnosti a po probuzení / pláči si obličej několikrát opláchněte studenou vodou. Funkci chlazení má také například GESKE sonický masážní přístroj na oční okolí .
  • Kosmetické nástroje a přípravky.

Kvalitní kosmetické přípravky

Pokud vás trápí nateklá oční víčka a dostatečný pitný režim a chlazení vám nepomáhá, můžete využít vlastnosti některých z kosmetických přípravků. Již jsme například zmínili výborného pomocníka, kterým je sonický masážní přístroj na oční okolí od značky GESKE. Ten díky funkci chlazení efektivně redukuje otoky kolem očí a pomáhá odstraňovat tmavé kruhy.

Velmi oblíbené je také sérum na otoky pod očima GESKE . Toto De-Puffing-Eye-Serum obsahuje výtažky z Aloe vera a kyselinu hyaluronovu, díky kterým účinně zklidňuje, hydratuje a zpevňuje pleť a redukuje otoky.

Oční okolí také omladí a rozzáří vyhlazující oční krém proti vráskám LA DAUMÉ . Ten redukuje otoky a vyživuje pleť okolo očí. Navíc obsahuje vibrační aplikátor, který napomáhá vstřebávání krému, masíruje oční okolí a jemně chladí otoky. Díky jedinečnému sonickému aplikátoru se absorpce všech obsažených účinných látek násobí a proniká do hlubších vrstev, kde podporuje zdravé fungování pleti.

Oteklé oči bývají často doprovázeny černými kruhy pod očima a někdy i zarudnutím. Naše oči pak vypadají unavenější a přidávají nám vzhledově několik let navíc. Díky zdravému životnímu stylu a případné podpoře kvalitních kosmetických přípravků však dokážeme tuto situaci zvrátit a opět se na svět dívat zářivým pohledem.

122 oteklá víčka

La Daumé oční krém proti vráskám

S vibračním aplikátorem.  80 % žen pozoruje významnou redukci vrásek očního okolí. Chladivý aplikátor jemně masíruje a omlazuje pleť.   
La Daumé oční krém proti vráskám s vibračním aplikátorem

Geske masážní přístroj na oči

Sonický masážní přístroj na oční okolí efektivně redukuje otoky a tmavé kruhy pod očima. Poskytuje intenzivní péči proti stárnutí a zmírňuje vrásky.  
122 oteklá víčka

Geske sérum proti otokům očí a kruhům pod očima

Ideálním řešením pro ženy bojující s otoky kolem očí. Jeho speciální složení účinně redukuje otoky, zklidňuje pokožku a obnovuje svěžest pohledu.