Zvětšení rtů doma snadno a rychle

Krásné a plné rty jsou touhou mnoha žen. Naštěstí existují šetrné a bezpečné způsoby pro získání větších rtů, a to i bez nákladných plastických operací. Představíme vám jednotlivé alternativní možnosti i varianty, jak můžete dosáhnout zvětšení rtů doma.

Metody zvětšování rtů

V dnešní době si můžete vybírat z celé řady způsobů, jak získat přirozeně vypadající plné rty. Jedním z nich je například výplň rtů kyselinou hyaluronovou (tzv. augmentace). Jedná se o ambulantní zákrok, během kterého vám lékař aplikuje výplň s kyselinou hyaluronovou přímo do rtů pomocí tenké injekční jehly nebo kanyly. Tento zákrok trvá pár minut a je potřeba jej opakovat přibližně každých 6 až 12 měsíců.

Další metodou je permanentní make-up rtů, kdy se pomocí drobných tetovacích jehel vkládá do vašich rtů malé množství pigmentu. Tato procedura trvá přibližně dvě hodiny a není ovšem trvalá. Po pár letech pigment vymizí a přibližně za 2 až 3 roky je potřeba permanentní make-up podstoupit znovu.

Pokud vás děsí představa jehel ve vašich rtech, můžete zvolit neinvazivní metodu pomocí přístroje Lip Plumper Volumizer & Booster. Tento přístroj, také známý jako pusátko, zvětší vaše rty pomocí podtlaku, což je zcela bezbolestné a bezpečné řešení. Je to také ideální varianta v případě, že si chcete plné rty pouze vyzkoušet. Vaše rty se zvětší dočasně na několik hodin a vy se můžete rozhodnout, jak se s plnějšími rty cítíte. A navíc nemusíte nikam chodit, protože dokážete dosáhnout zvětšení rtů v pohodlí svého domova.

Další neinvazivní metodou je aplikace séra na zvětšení rtů, které v sobě obsahuje složky, jako je kapsaicin a mentol. Zmíněné složky mírně dráždí rty, což vede ke krátkodobému otoku a pohledově ke zvětšení rtů. Jsou vhodnou variantou, pokud chcete ihned dosáhnout zvětšení rtů, nicméně nenabízejí dlouhodobé výsledky. Bohužel tato séra mohou také vaše rty zbytečně vysušovat.

Na co si dát při zvětšování rtů pozor

Ať už se rozhodnete pro zvětšení rtů doma nebo navštívíte nějakou estetickou kliniku, pamatujte, že jsou vaše rty citlivé a potřebují ohleduplné zacházení. Kůžička na vašich rtech je po zvětšení ještě více napnutá a citlivější na vnější podněty. Těsně po zvětšení rtů se proto raději vyhýbejte následujícím aktivitám: 

  • Přílišný úsměv či křik (vaše rty by měly být co nejvíce v klidu),
  • konzumace horkých jídel a nápojů,
  • návštěva bazénu, sauny, solária,
  • náročnější sporty,
  • kouření.

 Nepovedené zvětšení rtů

Zvětšení rtů pomocí injekční výplně či nanášením permanentního make-upu nemusí dopadnout vždy podle vašich představ. Někdy se využije látky příliš málo, může být aplikována nerovnoměrně, mohou se vám na rtech objevit nevzhledné hrudky či výsledný tvar nemusí odpovídat vašim požadavkům a celkově se se zvětšenými rty nemusíte cítit dobře.

Pokud se chcete vyhnout nepovedenému zvětšení rtů, je vhodné využít například zmíněný přístroj Lip Plumper Volumizer & Booster . Rty si zvětšíte pohodlně doma a uvidíte, jestli se vám nový vzhled zamlouvá. V případě, že nebudete spokojené, máte jistotu, že za pár hodin účinek odezní.

Mohlo by vás zajímat: